تنظیمات

در این راهنما تنظیمات سامانه را توضیح می دهیم و سپس محیط های اصلی تنظیمات را معرفی و بررسی می کنیم.
آیتم های بررسی شده در این راهنما:
• تنظیمات
• پروژه
• کاربران
• تیم پروزه
• کارفرما
• مشاوران
• تامین کنندگان
• گروه مدارک
• گروه کالا
• گروه اجرا
در انتهای راهنما، شما می توانید تنظیمات مورد نیاز و اطلاعات اولیه درمورد سازمان خود را در سامانه تعریف کنید.

• راهنمای تنظیمات

این قسمت جهت تعیین اعضای گروه های کاری و پروژه ای و تعریف دسترسی های مختلف می باشد. همچنین در این قسمت می توانید اطلاعات اولیه پروژه های خود از قبیل کالا، گروه های اجرایی، تامین کنندگان، مدارک پروژه و کارفرما را وارد نمایید.
در این قسمت کاربر با کلیک بروی گزینه تنظیمات در منوی اصلی به محیط کاری تنظیمات منتقل می شود در این محیط نه باکس شامل پروژه ها، کاربران، تیم پروژه، کارفرماها، مشاوران، مدیریت تامین کنندگان، گروه مدارک، گروه کالا و گروه اجرا نمایش داده شده است.

• پروژه
در این صفحه لیست پروژه های ایجاد شده توسط ادمین نمایش داده شده است. در سمت چپ لیست دکمه های جزئیات و تیم کاری وجود دارند. با کلیک کردن روی دکمه جزئیات‌ می توان اطلاعات ثبت شده را مشاهده و همچنین در صورت نیاز ویرایش کرد. دکمه تیم کاری مربوط به تیم کاری پروژه مورد نظر می باشد که برای مطالعه توضیحات بیشتر می توان به بخش تیم های کاری در راهنمای تنظیمات مراجعه کرد. این بخش امکان ویرایش تیم کاری، تعیین دسترسی ها، افزودن و حذف کردن کاربران را به ادمین می‌دهد. توجه گردد که حذف و یا تغییرات تنها زمانی امکانپذیر است که اطلاعات ثبت شده وارد مراحل بعدی فرآیند نشده باشد.

با کلیک کردن به روی دکمه ایجاد پروژه جدید می توان اقدام به ثبت پروژه نمود و به صفحه ایجاد پروژه منتقل می‌شوید.
در این صفحه اولین دکمه در سمت راست برای وارد کردن اطلاعات اولیه پروژه است. با کلیک بر گزینه اطلاعات اولیه، صفحه مربوطه در ذیل آن باز شده و کاربر می‌باید اطلاعات پایه مرتبط با قرارداد شامل بر کد و شناسه پروژه، تاریخ‌های قراردادی و … را تکمیل نماید. ادمین می تواند کد پروژه را بر حسب کدینگ مجموعه وارد نماید. شناسه پروژه کدی است که معمولاً توسط کارفرمایان تعیین می گردد. شرح پروژه شامل توضیح فعالیت پروژه به صورت مختصر می‌باشد سپس تاریخ شروع و پایان همچنین موثر شدن پروژه را وارد می کنیم. تاریخ موثر شدن زمانی است که کارکنان استقرار می یابند و فعالیت خود را در این حوزه شروع می کنند. مدت زمان پروژه توسط سیستم محاسبه شده و می‌توان وضعیت فعلی پروژه را نیز با توجه به فعال یا غیر فعال بودن پروژه تعیین کرد.

دکمه بعدی کارفرما می باشد که شامل لیستی از کارفرمایان از قبل تعریف شده به همراه اطلاعات آن ها است. با انتخاب از لیست و کلیک کردن، کارفرمای مورد نظر به صفحه قبل اضافه می شود.

با کلیک به روی دکمه موضوع پروژه لیستی شامل کالاهایی تحت عنوان محصول نهایی نمایش داده می شوند. کاربر می تواند با کلیک بر یک یا چندین محصول، محصولاتی را به عنوان محصولات نهایی پروژه که قرار است به مشتری تحویل شود را انتخاب نماید. با انتخاب محصول یا محصولات ، مشخصات آن نمایش داده می شود که کاربر می باید اطلاعاتی همچون میزان مورد نیاز، قیمت واحد و … را برای هر محصول تعیین نماید. در این قسمت منظور از درصد افزایش، میزان درصدی است که سازمان به هر دلیلی تعدادی بیش از نیاز مشتری را جهت تأمین یا ساخت محصول مورد نظر مد نظر قرار می دهد.

با کلیک کردن به روی دکمه کدینگ فرمی نمایش داده می شود که ادمین می توانند توسط آن الگوی کدینگ تمامی فرم های پروژه از قبیل شماره گذاری ویرایش مدارک، درخواست خرید و … را تعیین نماید. لازم به ذکر است کدینگ هر فرم تا قبل از صدور اولین فرم مربوط به آن قابل ویرایش است.


در صورت نیاز به ارائه پیوست درخصوص پروژه، می توان فایل های مربوطه را از طریق درگ اند دراپ و یا انتخاب فایل، در قسمت کادر فایل ها در سمت چپ صفحه آپلود نمود. با کلیک کردن به روی دکمه انصراف اطلاعات وارد شده ثبت نخواهد شد و کاربر به صفحه لیست پروژه ها بازمیگردد همچنین با کلیک کردن به روی دکمه ثبت نهایی، پروژه به لیست پروژه ها در صفحه قبل افزوده خواهد شد.


کاربران
با کلیک کردن روی باکس مدیریت کاربران صفحه ای به شما نمایش داده می شود که امکان اضافه کردن کاربر جدید، حذف و یا ویرایش کاربران را دارد. در این قسمت ادمین ها میتوانند در صورت نیاز کاربر جدید را به سامانه اضافه و کاربر دلخواه را از سامانه حذف کنند.
این صفحه شامل یک لیست و یک دکمه افزودن کاربر در سمت چپ صفحه می باشد. دکمه افزودن کاربر امکان اضافه کردن فرد جدید را به ادمین های سامانه می دهد. بعد از کلیک کردن روی این دکمه، کادر افزودن کاربر جدید باز می شود با وارد کردن مشخصات کاربر و تعریف نام کاربری و رمز عبور و نهایتاً کلیک بروی دکمه ثبت نهایی فرد جدید به لیست کاربران اضافه شده و بعد از انجام این مراحل کاربر با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور امکان ورود به سامانه را پیدا خواهد کرد.

در سمت چپ هر کاربر چهار آیکون وجود دارد که به شرح زیر می باشند (به ترتیب از راست چپ)

1- ویرایش کاربر:
امکان ویرایش اطلاعات اولیه کاربر را می دهد تا در صورت لزوم بتوان اطلاعات افراد را تغییر داد.

2- دسترسی های کاربر:
تیم های پروژه مختص به کاربر نمایش داده میشوند. با کلیک روی هر تیم می توانید دسترسی های کاربر و محدودیت های عملکردی فرد را مشاهده کنید.

3- غیر فعال کردن کاربر:
با کلیک کردن روی این آیکون ادمین ها می توانند امکان ورود فرد مورد نظر را به سامانه غیر ممکن کنند. در صورت غیر فعال کردن کاربر با کلیک مجدد روی همان آیکون امکان فعال کردن دوباره کاربر را خواهند داشت.

4- حذف کاربر:
در صورت حذف یک کاربر نه تنها امکان ورود کاربر به سامانه غیر ممکن میشود بلکه کاربر برای همیشه از لیست کاربران سامانه حذف میگردد.

• تیم پروژه:
با ورود به این قسمت می توانید کلیه تیم های پروژه سامانه را مشاهده کنید و با کلیک به روی هر تیم پروژه لیست کاربران مختص به یک پروژه را سازماندهی کنید و مجوزهای دسترسی متناسب با محدوده عملکرد هر یک از کاربرها تعریف کنید.
محیط مدیریت تیم پروژه شامل کادر جست و جو و باکس های گروه های پروژه می باشد. روی هر باکس مشخصات تیم کد پروژه و تعداد نفرات نشان داده شده است.
توجه کنید که در این بخش یک تیم سازمانی ثابت، و همچنین به ازای هر پروژه تعریف شده یک تیم پروژه مستقل وجود دارد. باکس تیم های پروژه به صورت اتوماتیک پس از ایجاد پروژه ها در این بخش ساخته می شوند.

با کلیک بروی یکی از باکس ها به صفحه ی تیم پروژه مورد نظر منتقل خواهید شد. در بالای صفحه نام پروژه و کادر جست وجو وجود دارد. همچنین در پایین لیست افرادی که در این پروژه ایفای نقش دارند نیز نشان داده شده است.
دکمه افزودن کاربر مشخصاً امکان اضافه کردن افراد را به لیست پروژه می دهد. با کلیک بروی این دکمه کادر افزودن کاربر باز می شود. در این کادر امکان مشاهده لیستی از کاربران تعریف شده در سامانه را خواهید داشت. کاربران را از طریق لیست نمایش داده شده اضافه کنید و یا از طریق کادر جست و جو به آنها دسترسی پیدا کنید.

همچنین می توانید با کلیک کردن بروی خروجی اکسل لیستی از افراد این پروژه را، با فرمت اکسل دانلود کنید. حالا می توانید از کادر جست وجوی بالای صفحه کمک بگیرید تا اسم افراد مورد نظر خود را در لیست آماده شده پیدا کنید. لیست کاربران شامل کاربر، ایمیل، موبایل، وضعیت و عملیات می باشد. درکادر عملیات چهار آیکون وجود دارد که شرح کاربرد آن ها به شکل زیر است.

1. نقش های کاربر:

با کلیک کردن روی این آیکون لیست نقش های کاربر نمایش داده می شود.
جهت تعیین نوع و میزان دسترسی کاربران در نقش مورد نظر، با انتخاب این آیکون، صفحه ای باز می شود که در آن کل بخش های سیستم به همراه نقش های مختلف هر بخش نمایش داده شده است. در این قسمت می توان با انتخاب هر نقش در مقابل هر بخش نوع دسترسی کاربران را برای بخش مورد نظر تعیین کرد چنانچه هیچ گزینه ای انتخاب نشود، کاربر در بخش مورد نظر هیچگونه دسترسی نخواهد داشت. تعاریف نقش ها به ترتیب ذیل می باشد:
 مشاهده: تنها مجوز مشاهده اطلاعات مربوط به بخش مورد نظر را خواهد داشت.
 ایجاد ویرایش: با فعال کردن این گزینه کاربر می تواند ویرایش جدیدی از مدرک را ایجاد کند (مستقل از مدیریت).
 ثبت: مجوز ثبت فرم (های) مرتبط با بخش مورد نظر خواهد داشت.
 تأیید: در صورت وجود گردش کار برای بخش، مجوز تأیید فرم را خواهد داشت.
 مدیریت: مجوز ویرایش یا حذف اطلاعات را خواهد داشت.
 مشاهده ازاد: مشاهده اطلاعات بدون محدودیت دسترسی به گروه کالا و گروه مدارک.
 تایید ازاد: مجوز تایید بدون محدودیت دسترسی به گروه کالا و گروه مدارک.
 مشاهده محدود: مشاهده ی برخی از اطلاعات فرم مورد نظر کاربر.

2. محدودیت گروه مدارک:

چنانچه برحسب تخصص یا دیگر موارد نیاز به تعیین محدودیت دسترسی به گروه مدارک برای کاربران باشد، با انتخاب گزینه محدودیت گروه مدارک صفحه ای کوچک باز می شود که در آن لیست گروه های مدارک می باشد. با انتخاب و با کلیک بروی دکمه تأیید، کاربر مورد نظر تنها به همان گروه های انتخاب شده محدود خواهد شد. محدودیت اعمال در قسمت مدیریت کاربران، صفحه دسترسی های کاربر مورد نظر با کلیک بروی پروژه دلخواه قابل مشاهده خواهد بود.

3. محدودیت گروه کالا:

چنانچه بر حسب تخصص یا دیگر موارد نیاز به تعیین محدودیت دسترسی به گروه کالا برای کاربران باشد، با انتخاب گزینه محدودیت گروه کالا صفحه ای کوچک باز می شود که در آن لیست گروه های کالا می باشد. با انتخاب و با کلیک بروی دکمه تأیید، کاربر مورد نظر تنها به همان گروه های انتخاب شده محدود خواهد شد.محدودیت اعمال شده در قسمت مدیریت کاربران، صفحه دسترسی های کاربر مورد نظر با کلیک بروی پروژه دلخواه قابل مشاهده خواهد بود.

4. حذف:

با کلیک بر روی گزینه حذف نسبت به حذف کاربر از تیم پروژه مورد نظر می توان اقدام نمود.

با کلیک کردن به روی تب کاربران کارفرما/مشاور به محیط افزودن کاربرانی که امکان استفاده از پنل مشاور و کارفرما را دارند وارد خواهیم شد. در بالای صفحه نام پروژه و کادر جست و جو مشاهده می شود همچنین در میان صفحه لیست کاربرانی که در این پروژه نقش کارفرما و یا مشاور را خواهند داشت قرار دارند.

با کلیک به روی دکمه افزودن کاربر امکان اضافه کردن کارفرمایان و مشاوران پروژه به لیست وجود دارد. در کادر افزودن کابر لیست مشاوران و کارفرمایان ثبت شده در سامانه را مشاهده می کنیم و از از طریق کادر جست و جو می توان کاربر مورد نظر را یافته و آن را به پروژه اضافه نماییم. بعد از اضافه نمودن کاربر امکان ورود فرد به پروژه با دسترسی های محدود فراهم خواهد شد. توضیحات بیشتر در این باره در راهنمای پنل مشاور و کارفرما داده شده است.

کارفرماها:
در این قسمت ادمین ها می توانند لیستی از کارفرمایان پروژه مورد نظر همراه با اطلاعات آن ها ثبت نمایند. در این صفحه کادر جست وجو و تعداد کارفرمایان در قسمت بالایی صفحه قابل مشاهده است. در سمت چپ صفحه دکمه افزودن کارفرما مشاهده خواهد شد. با کلیک کردن روی این دکمه فرم افزودن کارفرما نمایش داده می شود.

توجه داشته باشید که ثبت پروژه، با اطلاعات این صفحه تکمیل می شود. در این فرم پر کردن نام، کد و آدرس کارفرما ضروری می باشد. کد کارفرما برحسب کدینگ پروژه درنظر گرفته می شود و می تواند منحصراً برای یک کارفرما تعریف شود و ادمین می تواند لوگوی کارفرمای مورد نظر را نیز آپلود کند. با تکمیل کردن باقی اطلاعات می توان بروی دکمه ثبت کلیک کرد و کارفرما را به لیست افزود.

در سمت چپ لیست دکمه ویرایش این امکان را به ادمین می دهد تا بتواند اطلاعات کارفرما را تصحیح کند. با نگه داشتن موس به روی کادر تنظیمات گزینه های دیگری نیز ظاهر می شوند که امکان حذف کارفرما و همچنین اضافه کردن کاربر را به ادمین می دهد.
درصورت اضافه کردن کاربر به این قسمت می توانید مشخصاً افرادی که در این مجموعه هستند را، ذکر کنید. در کادر افزودن کاربر کارفرما پس از ثبت اطلاعات مورد نیاز درصورتی که نیاز به ورود کاربر از طریق پنل کارفرما به سامانه باشد ادمین می بایست گزینه دعوتنامه را برای کاربر فعال نماید. در این صورت شخص کارفرما یک ایمیل دعوتنامه همراه با رمزعبور دریافت خواهد کرد و اجازه ورود به سامانه از طریق پنل کارفرما با دسترسی های مشخص را خواهد داشت. همچنین نیاز است که ادمین کارفرمای اضافه شده به سیستم را در تیم پروژه مربوط به کارفرما نیز اضافه نماید. توضیحات بیشتر در این مورد این بخش در راهنمای پنل مشاور و کارفرما داده شده است.


مشاوران:
در این قسمت ادمین ها می توانند لیستی از مشاوران پروژه مورد نظر همراه با اطلاعات آن ها ثبت نمایند. در این صفحه کادر جست وجو و تعداد مشاوران در بخش بالایی صفحه قابل مشاهده است. در سمت چپ صفحه دکمه افزودن مشاور مشاهده خواهد شد. با کلیک کردن روی این دکمه فرم افزودن مشاور نمایش داده می شود.

توجه داشته باشید که ثبت پروژه، با اطلاعات این صفحه تکمیل می شود. در این فرم پر کردن نام، کد و آدرس مشاور ضروری می باشد. کد مشاور برحسب کدینگ پروژه درنظر گرفته می شود و می تواند منحصراً برای یک مشاور تعریف شود و ادمین می تواند لوگوی مشاور مورد نظر را نیز آپلود کند. با تکمیل کردن باقی اطلاعات می توان بروی دکمه ثبت کلیک کرد و مشاور را به لیست افزود.

در سمت چپ لیست دکمه ویرایش این امکان را به ادمین می دهد تا بتواند اطلاعات مشاور را تصحیح کند. با نگه داشتن موس به روی کادر تنظیمات گزینه های دیگری نیز ظاهر می شوند که امکان حذف مشاور و همچنین اضافه کردن کاربر را به ادمین می دهد.
درصورت اضافه کردن کاربر به این قسمت می توانید مشخصاً افرادی که در این مجموعه هستند را، ذکر کنید. در کادر افزودن کاربر مشاور پس از ثبت اطلاعات مورد نیاز درصورتی که نیاز به ورود کاربر از طریق پنل مشاور به سامانه باشد ادمین می بایست گزینه دعوتنامه را برای کاربر فعال نماید. در این صورت شخص مشاور یک ایمیل دعوتنامه همراه با رمزعبور دریافت خواهد کرد و اجازه ورود به سامانه از طریق پنل مشاور با دسترسی های مشخص را خواهد داشت همچنین نیاز است که ادمین مشاور اضافه شده به سیستم را در تیم پروژه مربوط به مشاور نیز اضافه نماید. توضیحات بیشتر در این مورد این بخش در راهنمای پنل مشاور و کارفرما داده شده است.

• مدیریت تامین کنندگان:
در این قسمت ادمین ها می توانند لیستی از تامین کنندگان پروژه مورد نظر همراه با اطلاعات آن ها وارد نمایند. در این صفحه کادر جست وجو و تعداد تامین کنندگان وجود دارد.
در سمت چپ صفحه دکمه افزودن تامین کننده مشاهده خواهد شد. با کلیک کردن روی این دکمه فرم اطلاعات تامین کننده نمایش داده می شود. در این فرم پر کردن نام و کد و آدرس تامین کننده ضروری می باشد. کد تامین کننده برحسب کدینگ پروژه توسط ادمین درنظر گرفته می شود و می تواند منحصراً برای یک تامین کننده تعریف شود. ادمین می تواند در قسمت لینک گروه کالا به تامین کننده گروه کالای مربوطه را لینک کند. با انجام این کار کالای مورد نیاز پروژه که مربوط به این تامین کننده است مشخص می شود و در موارد لازم سیستم به صورت هوشمند کاربر را به سمت تامین کننده مربوطه هدایت خواهد کرد. کاربر می تواند لوگوی تامین کننده مورد نظر را آپلود کند. با تکمیل کردن باقی موارد، ادمین می تواند با کلیک بر روی دکمه ثبت تامین کننده را به لیست اضافه کند. توجه داشته باشید RFP و قرارداد های خرید و سفارشات خرید برای تامین کنندگانی که در این لیست وارد شده اند ثبت می گردد.

در سمت چپ لیست دکمه ویرایش این امکان را به ادمین می دهد بتواند اطلاعات تامین کننده را تصحیح کند. با نگه داشتن موس به روی کادر تنظیمات گزینه های دیگری نیز ظاهر می شوند که امکان حذف تامین کننده و اضافه کردن کاربر را به ادمین می دهد. درصورت اضافه کردن کاربر به این قسمت می توانید مشخصاً افرادی که در این مجموعه هستند را ذکر کنید. حذف تامین کننده از لیست زمانی امکان پذیر است که کاربر از اطلاعات این لیست در بخش های دیگر استفاده نکرده باشد. از طریق دکمه بارگذاری اکسل می توان لیستی از تامین کنندگان با فرمت اکسل را در صفحه بارگذاری کرد تا نیازی به وارد کردن آن ها به طور تک به تک نباشد و در پایان نیز امکان خروجی گرفتن با فرمت اکسل از لیست وجود خواهد داشت.

• گروه مدارک:
این قسمت جهت ایجاد لیست مدارک مورد نیاز پروژه می باشد. تفکیک مدارک در دسته بندی های سازمان یافته امکان هماهنگی و تعامل را به گروه های کاری مختلف خواهد داد. کاربران متناسب با تخصص خود در گروه های در نظر گرفته شده مدارک پروژه را ارائه خواهند داد.
با کلیک کردن روی باکس گروه مدارک به صفحه ای منتقل می شویم که میتوانیم در سمت راست تعداد گروه ها و لیست گروه مدارک و همچنین دکمه افزودن گروه را مشاهده کنیم.

با زدن دکمه افزودن گروه کادر کوچکی باز می شود که امکان ورود اطلاعات از قبیل کد گروه و شرح گروه را به کاربر می دهد.

کد گروه مدرک برحسب کدینگ پروژه توسط ادمین درنظر گرفته می شود و می تواند منحصراً برای یک گروه مدرک تعریف شود. شرح گروه مدرک شامل اطلاعاتی درمورد محتویات مدرک می باشد. با کلیک بروی دکمه ثبت می توانید گروه جدید را در لیست مشاهده کنید. لیست شامل بخش ویرایش می باشد که از این طریق کاربر می تواند اطلاعات وارد شده را تغییر دهد. همچنین با کلیک برروی آیکون قرمز رنگ می توانید گروه مدرک را برای همیشه از سامانه حذف کنید. لازمه حذف شدن گروه مدرک این است که در جای دیگری از آن استفاده نشده باشد و وابستگی وجود نداشته باشد.

• گروه کالا:
در این قسمت ادمین ها می توانند اطلاعات کالا های مورد نظر خود را ثبت کنند و همچنین کالا های مورد نظر خود را به گروه های مختلف دسته بندی و سازماندهی کنند. با ورود به این صفحه در سمت راست تعداد گروه کالای ایجاد شده نمایش داده شده است.
در این صفحه در صورت تعریف شدن، باکس های گروه کالا نمایش داده خواهند شد که به صورت پیش فرض گروه کالای محصول نهایی قابل مشاهده است. در این گروه ادمین ها می توانند اطلاعات محصول (های) نهایی پروژه را وارد کنند و لیستی از آن ها تهیه نمایند.
در سمت چپ صفحه دکمه افزودن گروه کالا وجود دارد. کاربران سامانه باید توجه داشته باشند که درابتدا می بایست گروه کالا ثبت شود و سپس کالای مربوطه در آن درج گردد. با کلیک برروی این دکمه کادری نمایش داده می شود که کد گروه و نام گروه جدید، توسط ادمین ثبت می شود. ادمین ها می توانند برای ایجاد یک گروه کالای جدید، کد اختصاصی، طبق کدینگ سازمان خود درنظر بگیرند. این کد معرف گروه کالا خواهد بود و باید منحصر به این گروه در نظر گرفته شود چرا که امکان ورود کد تکراری در سامانه وجود ندارد.

با کلیک کردن به روی ثبت گروه کالا، گروه جدید به شکل باکس به صفحه اضافه می شود. با بردن موس برروی باکس های افزوده شده امکان حذف و ویرایش گروه کالای مورد نظر ظاهر خواهد شد، امکان ویرایش شرح و کد گروه همیشه فراهم می باشد اما حذف گروه پس از استفاده از کالاهای آن گروه در سامانه امکان پذیر نمی باشد. همچنین با کلیک کردن روی هر باکس به صفحه لیست کالاهای آن گروه منتقل می شوید.

در این صفحه لیست کالا های گروه انتخابی نمایش داده شده است. در سمت چپ صفحه دکمه ی افزودن کالا را مشاهده خواهید کرد. با کلیک کردن برروی این دکمه کادر افزودن کالا ظاهر می شود. ادمین ها می توانند اطلاعات کالا مورد نظر خود را در گروه انتخابی ثبت کنند. انتخاب نوع کالا در سه بخش، محصول، تجهیز و پارت تعریف شده است. در صورتی که کالا، محصول نهایی پروژه مورد نظر باشد گزینه محصول را انتخاب می کنیم. در اینجا ادمین ها می توانند لیستی از تجهیزات پروژه را وارد کنند در این صورت اگر کالای جدید جزو تجهیزات اجرایی پروژه باشد گزینه تجهیز را انتخاب می کنیم. اگر کالاهای مورد نیاز پروژه شامل زیر مجموعه باشند و تامین و تحویل آن تجهیز به صورت چند مرحله ای باشد می توان زیر مجموعه های کالا را به عنوان پارت در نظر گرفت . سامانه این امکان را به کاربران می دهد تا بتوانند این قطعات را در دسته بندی جداگانه از کالا های دیگر در نظر بگیرند در این صورت گزینه پارت انتخاب می شود.

در قسمت کد کالا ادمین ها می توانند کد اختصاصی کالای مورد نظر را وارد کنند همچنین می توانند در صورت نیاز طبق مشخصات فنی کالا، شماره فنی را به اطلاعات آن اضافه نمایند. در آخر با وارد کردن اسم کالا و واحد اندازگیری آن می توانند دکمه ثبت کالا را کلیک نمایند و آن را به لیست اضافه کنند. ممکن است فرآیند ثبت اطلاعات کالا های پروژه برای ادمین ها و مدیران فرآیندی طولانی تلقی شود، به همین خاطر ادمین ها می توانند از دکمه بارگذاری اکسل نیز استفاده و لیست کالای مورد نظر خود را وارد این صفحه کنند. کالاهای اضافه شده در لیستی شامل اطلاعات و تنظیمات نمایش داده شده اند. بخش تنظیمات در سمت چپ لیست دارای دکمه ویرایش است که این امکان را به ادمین می دهد تا درصورت لزوم اطلاعات ثبت شده کالا را تغییر دهد. با نگه داشتن موس به روی کادر تنظیمات گزینه های دیگری نیز ظاهر می شوند که امکان حذف کالا را به کاربر می دهد. توجه داشته باشید که کاربر درصورتی قادر به حذف کالا می باشد که از آن در قسمت های دیگر استفاده نکرده باشد.
پس از تکمیل کردن لیست با استفاده از دکمه خروجی اکسل می توانیم لیست نهایی کالا های گروه را در فرمت اکسل از این صفحه دریافت نمائیم.

• گروه اجرا:
این قسمت جهت ایجاد لیست عملیات های اجرایی پروژه می باشد. تفکیک عملیات های اجرایی در دسته بندی های متفاوت امکان هماهنگی و تعامل را به گروه های اجرایی مختلف خواهد داد. کاربران متناسب با تخصص خود در گروه های در نظر گرفته شده عملیات های پروژه را اجرایی خواهند نمود.
با کلیک کردن روی باکس گروه اجرا به صفحه ای منتقل می شویم که میتوانیم در سمت راست تعداد گروه ها و لیست گروه اجرا و همچنین دکمه افزودن گروه را مشاهده کنیم.


با زدن دکمه افزودن گروه کادری باز می شود که امکان ورود اطلاعات از قبیل کد گروه و شرح گروه را به کاربر می دهد.

کد گروه اجرا برحسب کدینگ پروژه توسط ادمین درنظر گرفته می شود و می تواند منحصراً برای یک گروه تعریف شود. شرح گروه شامل اطلاعاتی درمورد محتویات عملیات اجرایی می باشد. با کلیک بروی دکمه ثبت می توانید گروه جدید را در لیست مشاهده کنید. لیست شامل بخش ویرایش می باشد که از این طریق کاربر می تواند اطلاعات وارد شده را تغییر دهد. همچنین با کلیک برروی آیکون قرمز رنگ می توانید گروه اجرا را برای همیشه از سامانه حذف کنید. لازمه حذف شدن گروه این است که در جای دیگری از آن استفاده نشده باشد و وابستگی وجود نداشته باشد.

اسکرول به بالا